Bel ons!
0412 623 284
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

BBE-genomineerd-facebook cover-BOP

Totech is genomineerd voor de Bernhezer Ondernemers Prijs 2018! Op 4 juli is de nominatie officieel bekend gemaakt. Op zaterdag 8 september wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Bernhezer Business Event bij de Duke in Nistelrode.

Bekendmaking

Dat het de laatste jaren niet altijd vanzelf is gegaan is ook te lezen in dit artikel, onlangs verschenen in De Mooi Bernheze Krant. Uiteraard zijn wij ontzettend trots op deze nominatie en kijken we met spanning uit naar 8 september!!

Totech heeft sinds kort een nieuwe LInkedIn pagina.

Volg ons op deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

2 medewerkers van Totech hebben de cursus Hydrografie - Werken met de warmbeeld camera gevolgd en met goed gevolg afgesloten. Naast de bediening van de camera is er vooral aandacht besteed aan de bouwfysische aspecten.

warmbeeeldcamera cursus

Met de warmbeeld camera, die gebruik maakt van infrarood straling, kunnen koudebruggen, lekkages, leidingen etc worden opgespoord. De camera inspecties en de informatie die men daarmee verkrijgt kan gebruikt worden voor het lokaliseren van bouwkundige problemen en het uitbrengen van een advies op maat.

Totech heeft haar medewerking verleend aan het RTL 7 Programma Ondernemend Nederland. In de thema aflevering 'Bouw & Techniek' zal een informatief item worden uitgezonden over ons bedrijf. Op 3 juni j.l. heeft een filmploeg op locatie en bij ons bedrijf opnames gemaakt.

Opnamesbanner ondernemend nederland

De uitzending zal op zondag 22 juni 2014 om 10 uur te zien zijn bij RTL 7, op zaterdag 28 juni wordt om 13.00 de herhaling uitgezonden. Daarna zal de link naar het filmpje zo snel mogelijk op onze website worden geplaatst.

Wij zouden het leuk vinden als u in de gelegenheid bent om te kijken, op die manier krijgt u een goede indruk hoe de dagelijkse gang van zaken is bij ons bedrijf.

 

 

Begin 2014 heeft Totech een luchtwasser volledig gerenoveerd. In totaal is er circa 260 m2 betonwand door middel van spuitbeton hersteld en is er ruim 10 ton spuitbeton verwerkt. Daarna zal de volledige luchtwasser nog voorzien worden van Tech-coatlining®

In het Sika Magazine is hierover een artikel verschenen.

Betonrenovatie spuitbeton 5

kiwa_logo
kiwa_vca_logo