Bel ons!
0412 623 284
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

De vakbekwaamheid die de werknemers van Totech Totaal Techniek dagelijks laten zien op de diverse werk-locaties, is door de certificerende instantie KIWA uit Rijswijk beloond met het behalen van het KOMO procescertificaat. Al sinds 2010 is Totech Totaal Techniek door KIWA Rijswijk gecertificeerd. Na een jaar van voorbereiding voldoen we inmiddels aan de vernieuwde eisen uit de BRL en CUR aanbevelingen.

Het certificaat is gebaseerd op de BRL 3201, " Het technisch repareren en beschermen van beton" , de CUR 118: specialistische instandhoudingstechnieken - repararen van beton en de CUR 119: Specialistische instandhoudingstechnieken - vullen en injecteren van scheuren, naden en holle ruimten in beton.

Jaarlijks worden meerdere projecten uit de verschillende disciplines bezocht en ge-audit. In september 2019 heeft de laatste kantooraudit in het kader van de BRL 3201 weer plaatsgevonden. IN het voorjaar heeft de laatste audit voor de VCA plaatsgehad.

 Certificering

Op de foto wordt onze directeur Ton v.d. Heuvel (L) gefeliciteerd door de betrokken certificerings-deskundige van KIWA Rijswijk, de heer Damir Dubajic (R), met het behaalde certificaat.

kiwa_logo
kiwa_vca_logo