Bel ons!
0412 623 284
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

Coating

Totech is op veel verschillende gebieden actief. Onder het menu 'Projecten' worden deze werkgebieden, via het drop-down menu, per discipline toegelicht en in beeld gebracht.

Totech is werkzaam voor de bouw en infra, de (petrochemische-) industrie, gemeentes en provincie, bedrijven en particulieren. Voor meer informatie, een inspectiebezoek en/ of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Klik hier voor een exemplaar van de algemene leveringsvoorwaarden van Totech.

Voor meer informatie over de projecten op onze site of voor andere referentieprojecten kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0412-623284, of door middel van het invullen van het contactformulier op deze website.

Totech heeft de bovenkant van een parkeerdek voorzien van Bitumflex 2K. Deze 2 componenten bitumencoating is handmatig en door middel van spuittechniek aan te brengen en zorgt voor een waterdichte laag.

Totech heeft de vloer van de productiehal van de Maas Coating Groep, een bedrijf dat zich toelegt op de oppervlaktebehandeling van meest metalen producten, voorzien van een nieuwe coating laag.

Totech heeft ruime ervaring op het gebied van het waterdicht maken van lekkende zwembaden. Voor het herstellen van lekkende zwembaden gebruiken wij onze speciale epoxy Techcoatlining® . 

kiwa_logo
kiwa_vca_logo