Bel ons!
0412 623 284
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

Pipeline Service projecten

Totech is op veel verschillende gebieden actief. Onder het menu 'Projecten' worden deze werkgebieden, via het drop-down menu, per discipline toegelicht en in beeld gebracht.

Totech is werkzaam voor de bouw en infra, de (petrochemische-) industrie, gemeentes en provincie, bedrijven en particulieren. Voor meer informatie, een inspectiebezoek en/ of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Klik hier voor een exemplaar van de algemene leveringsvoorwaarden van Totech.

Voor meer informatie over de projecten op onze site of voor andere referentieprojecten kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0412-623284, of door middel van het invullen van het contactformulier op deze website.

In Mijnsheerenland heeft Totech meerdere Ø 1000 leidingen ingepakt middels het Stopaq® coating systeem. Het inpakken gebeurd volgens strikte regels waardoor een lange levensduur gegarandeerd kan worden. Als eerste wordt de leiding geborsteld en gereinigd.

Voor de Gasunie verzorgt Totech diverse coatingprojecten. Zowel voor het coaten van vloeren in werkplaatsen e.d. als voor het inpakken van leidingen met het Stopaq® coating systeem is Totech een betrouwbare partner.

kiwa_logo
kiwa_vca_logo