Bel ons!
0412 623 284
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

Waterdichting

Totech is op veel verschillende gebieden actief. Onder het menu 'Projecten' worden deze werkgebieden, via het drop-down menu, per discipline toegelicht en in beeld gebracht.

Totech is werkzaam voor de bouw en infra, de (petrochemische-) industrie, gemeentes en provincie, bedrijven en particulieren. Voor meer informatie, een inspectiebezoek en/ of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. Klik hier voor een exemplaar van de algemene leveringsvoorwaarden van Totech.

Voor meer informatie over de projecten op onze site of voor andere referentieprojecten kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0412-623284, of door middel van het invullen van het contactformulier op deze website.

Totech heeft een biovergistingstank volledig waterdicht gemaakt. De tank, die onderdeel is van een rioolwaterzuivering, is 17 meter in doorsnee en circa 12 meter hoog, en bestaat uit 42 prefab betonelementen die na plaatsen worden nagespannen met staalkabels.

Voor BASF Antwerpen heeft Totech 86 kabeldoorvoeringen dichtgemaakt met Tech-kit. 

Voor Essent heeft Totech 60“ wanddoorvoeringen van stadsverwarmings leidingen waterdicht afgewerkt.

Totech heeft in een kantoorcomplex behorende tot Philips, in alle bestaande ruimtes, de door vochtdoorslag aangetastte wanden geheel waterdicht behandeld met onze Techcoatlining®.

kiwa_logo
kiwa_vca_logo