Bel ons!
0412 623 284
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht
  • Totech Totaal Techniek maakt het waterdicht

Xypex projecten

De Xypex producten zijn eenvoudig aan te brengen zodat afnemers van Xypex met de technische ondersteuning vanuit Totech de producten zelf kunnen verwerken. Uiteraard kan altijd een totaalofferte aangevraagd worden waarin Totech de levering en applicatie samen verzorgt.

Voor meer informatie over de Xypex projecten op onze site, voor technische vragen of prijzen van de Xypex Producten kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0412-623284, of door middel van het invullen van het contactformulier op deze website.

Voor het Google Datacenter in Eemshaven heeft Totech Xypex Admix geleverd. De Xypex Admix is met name toegepast ten behoeve van waterdichting van de betonnen wanden van de koeltorens.

Voor de nieuwe Amerikaanse ambassade, die verhuisd is van Den Haag naar Wassenaar, heeft Totech Xypex Admix geleverd ten behoeve van het waterdicht maken van de kelder. De Xypex is uit voorzorg aan het beton toegevoegd.

Totech heeft voor Max Bögl het betonnen dek van de nieuwe spoorbrug in Zuidhorn voorzien van een laag Xypex Concentrate. De nieuwe spoorbrug is in zijn geheel gebouwd naast de oude brug die tijdens de bouw in gebruik bleef.

Totech heeft Xypex Admix geleverd als toevoeging voor beton voor stal- en veeroosters. Het beton van deze roosters werd sterk aangetast door sulfaten uit mest en urine.

Voor het waterdicht maken van doorvoeringen wordt de Xypex Patch ‘n Plug gebruikt. Zowel voor de ruimte tussen betonnen wand en de mantel als de ruimte tussen de mantel en eventueel aanwezige kabels is Xypex, in combinatie met de Techtkit dé manier om doorvoeringen af te dichten.

Met name voor het afwerken van voegen, putbuisaansluitingen, lineruiteindes en reparaties aan stroomprofielen wordt de Xypex Patch ‘Plug vaak in de bestekken omschreven en gebruikt. 

Totech heeft een lekkende stortnaad rondom in een te renoveren zwembad met de Xypex Concentrate waterdicht afgewerkt. Als eerst wordt slecht beton weggehakt en -geslepen zodat een sleuf van de vereiste hoogte en diepte ontstaat.

Totech heeft een nieuwe vloer gestort met de Xypex Admix toevoeging in het beton. De vloer, die al jaren voor vochtproblemen zorgde, is door de opdrachtgever verwijderd. Op de betoncentrale is de Xypex Admix toegevoegd aan het beton.

Voor Bouwbedrijf van der Linden heeft Totech met Xypex herstelwerkzaamheden aan een zwembad uitgevoerd. Tijdens de bouw van een nieuw zwembad zijn er problemen ontstaan met het beton storten. 

kiwa_logo
kiwa_vca_logo